Použité suroviny receptu Kuře s jogurtem a vínem :
600 g kuřecího masa
| 2 ks cibule
| 150 ml bílého jogurtu
| 50 ml bílého vína
| 2 lžíce brusinkového džemu
| 4 ks kompotované půlky hrušek
| trochu soli, mletého zázvoru a hřebíčku
Postup přípravy receptu Kuře s jogurtem a vínem :
Maso naporcujeme na plátky a ochutíme zázvorem, solí a drceným hřebíčkem. Do zapékací misky naskládáme plátky cibule a na ně porce masa. Vše podlijeme vínem a zprudka pečeme dozlatova. Když je maso hotové, vyjmeme ho a do vydušené šťávy vmícháme džem, jogurt a prohřejeme pokličkou. Na talíři kuře s jogurtem a vínem zdobíme kousky hrušek, zalijeme omáčkou a podáváme s opekánými brambory.
Fotky receptu Kuře s jogurtem a vínem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!