Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 29.05. 2025
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře s nektarinkovou omáčkou

fotka Kuře s nektarinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kuře s nektarinkovou omáčkou:

4 ks kuřecí řízky  | 1 dl bílého vína  | 2 cl pomerančového likéru  | 1 lžíce másla  | 1 lžička solamylu  | 10 g mandlí  | 2 ks nektarinky  |  mletý pepř  |  kari  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuře s nektarinkovou omáčkou:

Omyté a osušené řízky potřeme kořením a na másle usmažíme dozlatova. Zalijeme bílým vínem, přikryjeme pokličkou a při střední teplotě dusíme asi 25 minut. Mezitím oloupeme a vypeckujeme nektarinky a nakrájíme na plátky. Mandle oloupeme, nakrájíme na proužky a opražíme je na suché pánvi. Maso vyndáme, zalijeme likérem, omáčku spojíme solamylem a ochutíme. Nektarinky a kuřecí maso ohřejeme v omáčce a podáváme posypané mandlemi. Jako přílohu doporučujeme bramborové krokety, hranolky.


Fotky receptu Kuře s nektarinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře s nektarinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !