Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.05. 2025
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře s žemlovou nádivkou

fotka Kuře s žemlovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

4 kuřecí stehna s kůží  | 100 g másla  | 1 balení Hera  | 1 špetku soli  | 2 lžíce Tatarské omáčky HELLMANN’S  | 100 g šunky  | 100 g nastrouhaného parmazánu  | 1 vejce  | 2 housky  | 1 špetku muškatového oříšku  | 2 lžíce Bylinkové omáčky HELLMANN’S

Postup přípravy receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a osolíme. Housky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy a přidáme vejce, šunku nakrájenou na kousky, nastrouhaný sýr a bylinkovou omáčku. Vše dobře promícháme, osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. Naplníme stehna (směs vkládáme pod kůži) a vložíme je do pekáče s tukem. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 30-40minut. Rozehřejeme máslo a kuře jím potíráme. Podáváme s tatarskou omáčkou HELLMANN’S.


Fotky receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře s žemlovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !