Použité suroviny receptu Kuře se salsou, zeleninou a makaróny v pomalém hrnci:
350 ml hotové salsy
| 60 ml arašídového másla
| 1 lžička sojové omáčky
| z 1 limetky /šťáva/
| 500 g kuřecích prsíček bez kosti
| 1 paprika červená
| 500 g zeleninové směsi mražené
| 120 ml makarónů
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Kuře se salsou, zeleninou a makaróny v pomalém hrnci:
V pomalém hrnci smíchejte salsu, arašídové máslo, sojovou omáčku a limetkovou šťávu. Do hrnce přidejte kuře a zamíchejte, aby se kuře obalilo.
Vařte zakryté na LOW 4-6 hodin, podle kvality masa.
Hodinu před ukončením vaření přidejte do hrnce paprikový lusk, zeleninu a makarony. Promíchejte a dovařte. Makarony musí být měkké.
Dochuťte solí a pepřem.
Fotky receptu Kuře se salsou, zeleninou a makaróny v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!