1 kuře
| sůl, pepř
| 2 lžíce sádla
| 40 g slaniny
| 40 g šunky
| 2 stroužky česneku
| majoránka
| 0,1 l bílého vína
| 250 g rajčat
| drůbeží vývar
Postup přípravy receptu Kuře v pánvi po římsku:
Vykuchané, očištěné kuře rozdělíme na menší kousky, které osolíme a opepříme. Na rozehřátém sádle opečeme nakrájenou slaninu, šunku, vložíme kousky kuřete a opečeme je ze všech stran do zlatova. Přidáme drobně nakrájený česnek, majoránku a bílé víno a dusíme tak dlouho, dokud se víno nevypaří. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme na mírném ohni do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
Fotky receptu Kuře v pánvi po římsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!