Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.09. 2025
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře Vindaloo

fotka Kuře Vindaloo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře Vindaloo:

4 kuřecí stehna  | 2 cibule  | 6 stroužků česneku  | 6 drcených hřebíčků  | půl lžičky šalvěje  | půl lžičky čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku  | půl lžičky mleté skořice  | čtvrt lžičky namletého nového koření  | 6 zrnek pepře  | 1-2 lžičky kari  | 3 rajčata  | 6 brambor  | 100 g másla  |  bílý jogurt  | šálek vody

Postup přípravy receptu Kuře Vindaloo:

Kuřecí stehna rozdělíme na dva menší kusy, osolíme a opečeme na rozpuštěném másle. Opečené maso vyjmeme a do másla vložíme rozsekanou cibuli a rozsekaný česnek. Když začne cibule růžovět, přidáme rozkrájená rajčata a za 5 minut vmícháme jogutr. Stáhneme teplotu, dobře promícháme, vrátíme porce kuřete a podlijeme šálkem vody. Přidáme koření a dusíme pod pokličkou 15 minut. Mezitím oškrábeme brambory a rozkrojíme je na půlky nebo na čtvrtiny, podle jejich velikosti. Přidáme je do jídla a vaříme dalších 25 minut.


Fotky receptu Kuře Vindaloo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře Vindaloo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !