Postup přípravy receptu Kuře vindaloo pro fanoušky červeného trpaslíka:
Na pánvi na troše oleje osmahněte chilli, pepř a fenykl, přilijte trošku vody, aby se udělala kašička. Nadrobno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a zázvor smíchejte s trochou vody, aby se udělala ne moc vodovatá směs. Na rozpálený olej dejte tuto směs a nechte chvíli smažit, až to začne hodně vonět, tak přihoďtě na kousky nakrájené kuřecí maso a oloupané brambory nakrájené na kostičky. Na mírno nechte asi deset minut a pak přidejte osmahnutou směs koření. Nechte vařit dokud brambory i maso nezměknou. Poté přidejte ocet a cukr a sůl dle chuti. Podává se s rýží nebo osmaženým toustem, možno i čerstvý chléb.
Tip - pokud máte v oblibě pálivá jídla, zbyl vám pouze jeden chuťový pohárek či jste Dave Lister odeberte tu jednu lžičku co je v návodu z balíčku s chilli a výše zmiňovaný balíček vyklopte do pánve dle návodu.