Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami

fotka Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami:

4 kuřecí prsní řízky  | 2 hermelíny  | 250 ml smetany ke šlehání  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 8 lžiček brusinkové zavařeniny  | dle chuti: granulovaný česnek, pepř a sůl  | dle potřeby: olivový olej

Postup přípravy receptu Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami:

Povrch masa nařízneme několika mělkými zářezy (neklepeme), vetřeme sůl, pepř, granulovaný česnek a olivový olej. Zprudka opečeme na suché rozpálené pánvi a i s výpekem přendáme do zapékací misky.
Půlku jednoho hermelínu dáme stranou, ostatní nakrájíme na drobné kostičky a spojíme se smetanou a promnutým tymiánem. Nalijeme na maso a pečeme v troubě vyhřáté na cca 230 °C asi třicet minut nebo až sýr začne bublat. Poté na každou porci dáme plátky zbylého hermelínu a dva kopečky brusinek a zapékáme dalších deset minut.


Fotky receptu Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře zapečené s hermelínem a brusinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !