Použité suroviny receptu Kuřecí a vepřová apretada:
1,5 kg kuřecího masa
| 500 g vepřového masa
| špetka soli
| špetka pepře
| 100 g mouky
| 100 g oleje
| 4 stroužky nasekaného česneku
| 1 nasekaná cibule
| 1 nakrájené rajče
| 1 plechovka rajčat
| 1 bobkový list
| špetka oregana
| 4 nakrájené brambory
| 80 g mraženého hrášku
| 5 kuliček nového koření
Postup přípravy receptu Kuřecí a vepřová apretada:
Obalte kuřecí a vepřové maso v mouce, soli a pepři. Rychle osmahěnte na rozpáleném oleji. Na pánvi smíchejte česnek, cibuli, rajčata a rajčata z plechovky. Vařte 30 minut. Pak přidejte brambory a vařte do změknutí. Omáčku můžete zahustit přidáním mouky smíchané v troše vody. Nakonec přidejte hrášek a nové koření a ještě 3 minuty povařte. Podávejte s rýží.
Fotky receptu Kuřecí a vepřová apretada:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!