Postup přípravy receptu Kuřecí fricassee v avokádu :
Kuřecí prsa opečeme z obou stran na části oleje a necháme vystydnout. Studené maso nakrájíme na malé kostičky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, opečeme na oleji, vyndáme je do síta, ve kterém je necháme okapat.
Ke šťávě z hub přidáme víno a vydusíme až na malý hustý zbytek, přidáme smetanu, MAGGI Houbový vývar a rajský protlak, promícháme, necháme projít varem a hned stáhneme z tepla. Ochutíme citronovou šťávou y přiostříme pálivou paprikou nebo tabascem.
Avokádo omyjeme, podélně rozkrojíme a půlky plodu otočíme proti sobě, aby se uvolnila pecka. Pecku vyjmeme, dužninu vydlabeme lžící tak, aby zůstal jen asi 0,5 cm okraj. Vydlabanou dužninu nakrájíme na kostky.
Maso, houby, a kostky avokáda vmícháme do vychladlé omáčky a naplníme jimi skořepinu plodů.