Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí frikasé s rýží

fotka Kuřecí frikasé s rýží
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kuřecí frikasé s rýží :

1/2 l kuřecí vývar  | 250 g vařený chřest  | 1 lžička sekané kapary  | 250 g žampiony  | 2 lžíce hladká mouka  | 2 lžíce máslo  | 1 balíček polévková zelenina  | 1 ks bobkový list  | 1 ks cibule  | 1 kg celé kuře  | 100 g krevety  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí frikasé s rýží :

Kuře naporcujeme a dáme do hrnce. Zalijeme vývarem či vodou, přidáme cibuli bobkový list a polévkovou zeleninu. Maso uvaříme a necháme pomalu vychladnout. Druhý den maso zbavíme kůží a kostí. Nakrájíme na kousky.
Máslo rozpustíme za mírné teploty a mouku v něm necháme zpěnit. Přilijeme 1/2 litru kuřecího vývaru, zamícháme a vaříme 10 minut za mírné teploty.
Houby očistíme a nakrájíme. Přidáme do omáčky a necháme přejít varem. Přidáme kapary, maso, chřest a krevety. Pak zahřejeme.
Frikasé necháme krátce odpočinout, opepříme a osolíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Kuřecí frikasé s rýží :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí frikasé s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !