Použité suroviny receptu Kuřecí hrnec s jablky a řapíkatým celerem:
500 g kuřecí prsa
| 500 g jablka /vyjádřená/
| 500 g rajčat
| 250 g řapíkatý celer /půl svazečku/
| 150 g tavený sýr
| sůl
Postup přípravy receptu Kuřecí hrnec s jablky a řapíkatým celerem:
Do máslem vytřeného, nejlépe litinového hrnce nebo pekáče vložíme osolená kuřecí prsa. Poklademe nakrájeným řapíkatým celerem a na čtvrtky nakrájenými rajčaty a jablky. Zalejeme šlehačkou a dáme dva tavené sýry. Dáme zapéct. Zahustíme na záver světlou jíškou. Jako příloha je vhodná bramborová kaše ozdobenou bazalkou.
Fotky receptu Kuřecí hrnec s jablky a řapíkatým celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!