Postup přípravy receptu Kuřecí kapsa s nádivkou:
Jako první si připravíme nádivku. Mrkev nakrájíme na drobnější kostičky a chvíli povaříme, zcedíme. Žemli nakrajíme taktéž na drobné kostičky a podle potřeby ji trochu zvlhčíme mlékem. Přidáme mrkev, dýňové semínko, tymián, trochu rozšlehané vejce, sůl a zamícháme. Maso opatrně naklepeme do šířky, trochu osolíme, doprostřed dáme nádivku, přeložíme, sepneme párátky a trošku osolíme. Kapsy zprudka opečeme z obou stran na oleji, do výpeku přidáme hladkou mouku, chvíli necháme osmahnout za stálého míchání, zalijeme vodou, můžeme přidat kousek drůbežího bujónu, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Občas opatrně otočíme. Místo mrkve a semínek se dá použít kuřecí játra, ta se nakrájí na drobné kousky a podusí na cibulovém základu. Z koření se pak přidá pepř, majoránka a možno i česnek. Do kapes nedáváme nádivky příliš mnoho, dušením zvětší trochu objem a kapsy můžou prasknout. Nádivka ale drží pohromadě.