Postup přípravy receptu Kuřecí kapsa se šunkou, zeleninou a kečupem:
Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou šunku a přidáme jarní zeleninovou směs. Osolíme, okořeníme paprikou, pepřem a provensálským kořením. Přidáme kečup, tabasco, 4 lžíce vody a dusíme na mírném ohni, až zelenina změkne a kečupová směs zhoustne. Vmícháme nastrouhaný sýr. Prsíčka naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Na polovinu plátku masa dáme zeleninovou směs, přeložíme a vytvoříme kapsu, kterou sešijeme párátky. Kuřecí kapsy zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji, podlijeme trochou horké vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Během dušení občas přeléváme vydušenou šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou. Měkké kapsy vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Kapsy přelijeme omáčkou a posypeme nadrobno nasekanou pažitkou.