Rajčata oloupeme, píniová semínka opražíme na suché pánvi do zlatava. Bazalku a 1 stroužek česneku nadrobno nasekáme a spolu s oříšky a solí rozmixujeme na krém. Přimícháme parmezán, máslo a bylinky. Dochutíme pepřem.
Maso nařežeme tak, aby vznikla kapsa. Kuřecí kapsu lehce naklepeme a osolíme. Naplníme bylinkovou masou, okrej stlačíme a obalíme plátkem parmské šunky. Maso z obou stran prudce osmahneme, stáhneme plamen a opekáme ještě 5-6 minut po každé straně.
Mezitím na jiné pánvi orestujeme nasekanou cibulku s česnekem, přidáme rajčata a 3-5 minut podusíme. Ochutíme solí a pepřem.
Kuřecí kapsy podáváme s dušenou zeleninou.
Fotky receptu Kuřecí kapsy se šunkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!