1 střední lilek
| 4 střední brambory
| 2 střední mrkve
| 1 střední cibule
| 1 plechovka nakl. rajčat
| 1 střední pórek
| 300dkg půlky kuřecích stehen
| sůl
| 4 lžičky rajského protlaku
Postup přípravy receptu Kuřecí kastról:
Maso osmahneme nejdřív kůží dole v římském kastrolu nebo na pánvičce, dokud se kůže nezatáhne a zrůžový. Potom dáme do hrnce na kostičky nakrájenou zeleninou, protlakem, plechovku rajčat, plechovku vody a sůl. Dáme péct do trouby na 220 stupňů na jednu hodinu, občas zamícháme a podle potřeby přilejeme vodu. Maso můžeme obměnit za vepřové nebo hovězí plátky. Nejlepší příloha je rýže.
Fotky receptu Kuřecí kastról:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!