Použité suroviny receptu Kuřecí kousky s čili papričkami a bazalkou:
300 g kuřecích prsou s kůží
| 2 lžíce arašídového nebo jiného rostlinného oleje
| 2 nakrájené jarní cibulky
| 2 lžíce nakrájených čili papriček
| 1 lžíce tmavé sójové omáčky
| 2 lžíce rybí omáčky
| 1 hrnek volně nasypaných listů bazalky
| dle chuti: cukr
Postup přípravy receptu Kuřecí kousky s čili papričkami a bazalkou:
Kuřecí maso nakrájejte na kostičky. V pánvi wok rozehřejte olej a maso rychle opékejte při vysoké teplotě, až zbělá. Nezapomeňte přitom stále míchat. Pak přidejte jarní cibulky i čili papričky a minutu opékejte. Do pánve vlijte omáčky, přisypte rozdrcený cukr, krátce promíchejte a přidejte listy bazalky. Podávejte s rýží.
Fotky receptu Kuřecí kousky s čili papričkami a bazalkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!