Použité suroviny receptu Kuřecí křidélka v česnekové marinádě:
6 ks kuřecích křidélek
| několik stroužků česneku
| sůl
| mletý pepř
| 3 lžíce bílého vína
| 1 ks bobkový list
| vývar
| hořčice
| rajčata a jiná zelenina
Postup přípravy receptu Kuřecí křidélka v česnekové marinádě:
Kuřecí křidélka potřeme česnekem rozetřeným se solí a pepřem, pokapeme bobkový list a necháme několik hodin marinovat. Pak je podlijeme vývarem a dusíme v kastrolu. Téměř měkká křidélka vložíme pod gril nebo do horké trouby a dopečeme. Tence je potřeme hořčicí, na talířích obložíme dílky rajčat, listy hlávkového salátu a jinou zeleninou a podáváme.
Fotky receptu Kuřecí křidélka v česnekové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!