Postup přípravy receptu Kuřecí krky na sojové omáčce:
Osmažíme si v hlubším kastrolu na růžovo jednu velkou cibuli nakrájenou na drobno. Pak na ní vložíme oprané kuřecí krky (asi tak 0,45 -1 kg). Přidáme 2 větší bobkové listy, 5-6 kuliček nového koření a stejně tak i kuličky celého pepře, popř. lehce opepříme pepřem mletým a osolíme. Necháme chvilku za občasného míchání podusit, až krky zbělají a pak podlijeme takovým množstvím vlažné vody, aby byly krky potopené. Přikryjeme pokličkou, zmírníme oheň a necháme dusit. Občas krky mícháme a hlavně hlídáme, aby se příliš nevydusila voda, protože se snadno přichytávají. Když jsou krky měkké, bez pokličky necháme za stálého míchání ještě trošku vodu vydusit (asi tak na poloviční množství), lehce krky poprášíme hladkou moukou (asi tak 1/2 polév. lžice) a tím vytvoříme šťávu. Ze šťávy vyndáme bobkové listy a kuličky koření a na závěr zakapeme šťávu sojovou omáčkou (1 a 1/2 polév. lžíce ) a zlehka, aby se nám krky příliš nerozpadly, promícháme. Můžeme ještě dle chuti dosolit či přiostřit chillim. Krky jíme s chlebem či jiným pečivem. DOBROU CHUŤ !!!!