Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí kůže s okurkou

fotka Kuřecí kůže s okurkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí kůže s okurkou:

2 kuřata-kůže  | 1 okurka hadovka  |  česnek  |  sůl  | zálivka  | 4 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce cukru krupice  | 3 lžíce octa  | 1 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu Kuřecí kůže s okurkou:

Je to úsporný předkrm, na který můžete využít zbytky kuřecích kůží, nastřádané v mrazničce. Kůže nejprve uvařte v mírně osolené vodě. Vařte maximálně půl hodiny, kůže nesmějí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájejte na jemné nudličky a dejte je do mísy. K nim přidejte okurku, také nakrájenou na nudličky, a podle chuti lisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství. Pak si připravte zálev, přelijte jím směs v míse, zamíchejte a ochutnejte. Pokud nic nechybí, můžete jídlo podávat jako předkrm, sytý salát nebo pikantní pohoštění k pivu a vínu.


Fotky receptu Kuřecí kůže s okurkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí kůže s okurkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !