Postup přípravy receptu Kuřecí maso a la Věra s bramboráčky a zelným salátem:
Maso po odblanění, umytí a osušení nakrájíme na nudličky a v misce promícháme se 4 lžícemi oliv. oleje, worcesterem, sojovou omáčkou, saturejkou a dáme na chvíli, než uděláme ostatní, do chladu (lépe přes noc). Brambory oškrábeme, nastrouháme na struhadle (rychlejší na robotu). Přidáme do hmoty mléko, sůl, hrubou mouku, vajíčko, majoránku, kmín, utřený česnek a hmotu naběračkou nandaváme do pánvičky se 4 oky s trochou oleje a smažíme po obou stranách. Hotové klademe na oválnou mísu. Přitom na druhé pánvičce smažíme cibulku nakrájenou na kolečka spolu s na jemné plátky nakrájenou angl. slaninou. Po chvilce k tomu přidáme kuřecí nudličky. Mícháme. Těsně před koncem přidáme červené fazole, necháme chvilku prohřát a ještě přidáme sladkou chilli omáčku a můžeme podávat. Masové nudličky s fazolkami (malé červené) - jsou výtečné. Vedle na talíři vyskládané 3-4 bramboráčky a talíř doplňuje nakládané zelí (kdo je fajnšmekr - ten si ho může také předem dát do nálevu podle své chuti, ale i u nás již dělají dobré nálevy). Je to dobré moc. Vypadá to náročně, ale je to rychlé.