Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí maso na rumu :
700 g-800 g kuřecího masa
| 1 kelímek šlehačky
| 1 lžíce rum
| dle chuti sojova omáčka
| 1 ks hermelín
| dle chuti mleté nové koření
| hladká mouka
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
Postup přípravy receptu Kuřecí maso na rumu :
Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme mletým novým kořením. Obalíme v mouce a zprudka osmahneme na pánvi. Přendáme do zapékací mísy, zalijeme šlehačkou, kterou smícháme se sojovou omáčkou a rumem. Nakonec nastrouháme hermelín a dáme péct 50-55 minut.Příloha-Hranolky.
Fotky receptu Kuřecí maso na rumu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!