Vložil: | Lincey |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![5.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí maso po čínsku:
250 g kuřecího masa
| 100 g sterilovaného hrášku
| 1 cibule
| olej
| 1 dcl vývaru z masoxu
| 1/4 lžíce mletého zázvoru
| 1 lžička sojové omáčky
| 1/2 stroužku česneku
| 1,5 lžíce škrobové moučky
| 1 lžíce vody
| trochu cukru
Postup přípravy receptu Kuřecí maso po čínsku:
Maso nakrájíme na jemné hranolky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, podusíme na oleji, přidáme maso, za stálého míchání minutu dusíme. Přidáme vývar, zázvor, sójovou omáčku, sůl, hrášek a dusíme 3 minuty. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve vodě a dusíme celou směs ještě minutu. Možno podávat s rýží.
Fotky receptu Kuřecí maso po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!