Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí maso pod peřinkou

fotka Kuřecí maso pod peřinkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Kuřecí maso pod peřinkou:

6 ks Kuřecí maso – prsíčka  | 1 plechovka Žampiony  | 2 velké Cibule  |  Sůl, pepř, koření dle chuti  | 1 kelímek Smetana  | 1 x Listové těsto

Postup přípravy receptu Kuřecí maso pod peřinkou:

Vše nakrájíme, orestujeme na pánvi, okořeníme, zalijeme vývarem a lehce podusíme, do směsi nakonec přidáme smetanu. Hotovou směs dáme do vymazaného pekáčku a přikryjeme rozváleným listovým těstem – vytvoříme peřinku. Ze zbylého kousku těsta vytvoříme ozdobnou mřížku. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 20 – 25 minut na 180C.


Fotky receptu Kuřecí maso pod peřinkou:

Kuřecí maso pod peřinkou
Fotky vložil: MarciZ 
Hodnocení receptu Kuřecí maso pod peřinkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !