50 g mouky
| 30 g másla
| 20 g strouhaného čedaru
| 0,25l mléka
| 4 vejce
| 300 g vařeného kuřecího masa
| špetka soli
| špetka muškátového oříšku
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce strouhanky
Postup přípravy receptu Kuřecí nákyp s čedarem:
Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel. Do zchladlého přidáme strouhaný čedar, sůl, žloutky, umleté maso z kuřete a špetku strouhaného muškátového oříšku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs dáme do másle vymaštěné a strouhankou vysypané ohnivzdorné misky a upečeme do růžova. Nákyp podáváme teplý, ale je chutný i studený.
Fotky receptu Kuřecí nákyp s čedarem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!