Postup přípravy receptu Kuřecí paličky na zelenině:
Do pekáčku dáme jakoukoliv očištěnou zeleninu. Od cibule, česneku, mrkve, petržele až třeba po cuketu. Může být zelenina čerstvá i mražená.
Na zeleninu nebo mezi zeleninu položíme porce kuřete. Může být i maso krůtí. Vezmeme půlku másla /margarínu/ a různě poklademe na zeleninu. Vše zalijeme sladkým kečupem. Maso předtím můžeme samozřejmě ochutit kořením nebo jen solí. Množství kečupu záleží na chuti. Odhadem je to množství 1,5 čajového hrnku. Komu chutná ostrá chuť přikoření nebo použije kečup ostrý. Kuře dáme péct do trouby na 200 °C zhruba na 45 minut. Na masu se vytvoří krásná křupavá kůžička a zelenina změkne ve vynikající směs.