400 g pečeného kuřecího masa
| 200 g kuřecích jater
| 250 g vepřového plecka
| 120 g bílého toastového chleba
| 100 ml mléka
| 2 ks vejce
| 40 g hladké mouky
| mletý pepř
| strouhaný muškátový oříšek
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Kuřecí paštika :
Pečené kuřecí maso, játra, vepřové plecko a plátky bílého chleba pomeleme, přidáme vejce, koření, sůl a dobře promícháme. Vzniklou směs vložíme do vymaštěné hranaté formy na pečení a důkladně zakryjeme alobalem. Formu postavíme do pekáčku s horkou vodou a pečeme v troubě při 180°C asi dvě hodiny. Paštiku necháme ve formě vychladnout, potom ji z formy vyjmeme a zabalíme do alobalu.
Fotky receptu Kuřecí paštika :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!