Použité suroviny receptu Kuřecí pomazánka s kapií:
200 g pečeného nebo vařeného kuřecího masa
| 30 g másla
| 30 g hladké mouky
| 4 sterilované kapie
| mléko dle potřeby
| sůl
| sekaná petrželka
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Kuřecí pomazánka s kapií:
Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou dle potřeby zředíme mlékem a povaříme na hustou kaši. Do vychladlého bešamelu vmícháme drobně pokrájené kapie, petrželku a umleté maso. Pomazánku dle chuti osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháme a mažeme na plátky chleba nebo na plátky bílého pečiva.
Fotky receptu Kuřecí pomazánka s kapií:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!