Postup přípravy receptu Kuřecí prsa gyros:
Asi 2-3 lžíce hl. mouky smícháme s kořením gyros (podobné množství), poměr mouka a koření 2:3. Maso nakrájíme na kostky a posypeme směsí koření. Zamícháme nejlépe ručně, aby káždý kousek masa byl obalen ve směsi. Rozpálíme kvalitní teflonovou pánev, nejprve maso necháme chvíli dělat na sucho a pak přilijeme trochu ol. oleje. Stáhneme trochu teplotu. Maso neustále mícháme dvěma menšími vařečkami směrem proti sobě, jako při míchání salátu. Tento způsob míchání je hodně důležitý, protože zajistí, že bude maso křehké a příliš se nám nevysuší. Tak minutu smažíme a přidáme asi půl hrnku vody a pak přelijeme sójovou omáčkou, podle chuti (čím více, tím méně pak solíme). Přidáme prolisovaný česnek, opepříme a pak asi 1-2 min. smažíme. Maso musíme pořád míchat výše popsaným způsobem. Podáváme s tortillami, ale hodí se i jakákoli příloha z brambor. Výslednou chuť výrazně ovlivňuje způsob míchání a je také důležité použít kvalitní pánev.