Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa s bylinkovou krustou

fotka Kuřecí prsa s bylinkovou krustou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa s bylinkovou krustou:

2 kuřecí prsa s kůží s kostmi  | na potření  | 1 lžička tymiánu /sušený/  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce petrželky  | 1 žloutek  | 1/2 lžičky estragonu  |  sůl  |  pepř  | trocha bílého vína /vývaru/

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa s bylinkovou krustou:

Nejdříve si připravíme bylinkovou směs. V mističce utřeme hořčici, olej a žloutek. Vmícháme tymián, usekanou petrželku a estragon.
Kuřecí prsa i s kůží omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na kůži prsou naneseme rovnoměrně bylinkovou směs a přendáme je do pekáčku.
Troubu předehřejeme na 200 °C a vložíme do ní potřená prsa. Po 15 minutách pečení podlijeme asi 4 lžícemi vína nebo vývaru. Teplotu zmírníme na polovinu a necháme ještě 10 minut dopéci.
Kuřecí prsa s bylinkovou krustou podáváme s opečenými brambory, zeleninovou oblohou a podle oblíbenosti s nejrůznějšími dipy.


Fotky receptu Kuřecí prsa s bylinkovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa s bylinkovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !