Postup přípravy receptu Kuřecí prsa s česnekovo petrželovým bujónem:
Na lžíci oleje osmažíme na kolečka nakrájený pórek. Kuřecí prso omyjeme, naklepeme a osolíme. Lehce osmahneme na pórku. Dále přilijeme trochu vody, tak aby se maso pomalu dusilo. Přidáme rozpuštěnou polovinu kostky bujónu. Bokem podusíme v deci vody s rozpuštěnou druhou polovinou bujónu mrkev a hrášek. Lehce osolíme a zaprášíme sušenou smetanou, která zjemní šťávu.
Uvaříme rýži a podáváme kuřecí maso, kopečky rýže a to vše přelité dušenou zeleninou se šťávou.
Můžeme ozdobit kudrnkou a cherry rajčátky.
Fotky receptu Kuřecí prsa s česnekovo petrželovým bujónem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!