Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa s žampionovým přelivem

fotka Kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa s žampionovým přelivem:

2 ks kuřecích prsou  | 1 smetana  | 1 plechovka nakládaných žampionů  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 menší cibule  |  máslo  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa s žampionovým přelivem:

Maso (celá prsa) osolíme, opepříme. V pekáčku rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibulku, nakrájené žampióny a vše dozlatova osmahneme. Do této směsi vložíme maso a rychle necháme zatáhnout. Pak přiklopíme pokličkou a dáme péct do trouby. Když je maso upečené, vyndáme ho a do zbylého vývaru přilijeme tolik vody, kolik chceme mít omáčky a ještě lehce vydusíme. Do šlehačky zaděláme mouku, aby byla bez hrudek a vše přidáme do vývaru a povaříme dokud není omáčka hotová. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Kuřecí prsa s žampionovým přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !