Postup přípravy receptu Kuřecí prsa v zeleninovém ragú:
1. Rýži s kurkumou vaříme 30 minut v slepičím bujonu. Mrkev oloupeme, omyjeme, pokrájíme na plátky. Brokolici očistíme, opláchneme, rozdělíme na růžičky, košťál pokrájíme na kousky. Oloupané šalotky pokrájíme na kostky.
2. Maso opláchneme a osušíme. Poprášíme paprikou. Opékáme na másle a oleji po obou stranách 5-7 minut. Vyjmeme, osolíme, opepříme.
3. Na vypečeném tuku zesklovatíme šalotku. Přidáme zeleninu a opečeme. Přilijeme vývar a dusíme 7 min. Přimícháme smetanu, citronovou šťávu a solamyl. Uvedeme do varu. Přdáme okapanou kukuřici. Osolíme a opepříme. Maso pokrájíme a ohřejeme v zelenině.