Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka s artyčoky dušená na hroznovém vínu:
500 g kuř.prsíček
| 150 ml suchého vermutu a kuřecího vývaru
| 2 ks šalotky
| 400 g konzervovaných artyčoků
| 200 g zeleného hroznového vína
| škrobová moučka
| 400 g mladé karotky
| smítka řeřichy
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka s artyčoky dušená na hroznovém vínu:
Kuřecí prsíčka opražíme na sucho na pánvi, přidáme vermut, vývar, nakrájenou šalotku. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Pak přidáme artyčoky a hroznové víno a prohřejeme. Nakonec mírně zahustíme škrobovou moučkou. Kuřecí prsíčka s artyčoky podáváme s mladou karotkou povařenou s řeřichou.
Fotky receptu Kuřecí prsíčka s artyčoky dušená na hroznovém vínu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!