Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka v papilotě se špenátem a opečeným bramborem:
Prsíčka potřete směsí ze 2 lžic olivového oleje, bylinek a citronové šťávy. Přikryjte fólií a nechte marinovat. Brambory oloupejte, nakrájejte na silnější plátky a povařte v osolené vodě do poloměkka (asi 7 minut). Z cibulek odkrojte horní zelenou nať. Všechny části rozkrojte podélně na poloviny. Z pečicího papíru ustřihněte 4 větší obdélníky. Smíchejte protlak, sójovou omáčku a víno. Na každý papír položte jeden plátek marinovaného kuřecího masa. Na něj naskládejte bílé části cibulek a pokapejte je omáčkou z protlaku, sójové omáčky a vína. Konce papíru spojte a přeskládejte. Oba konce balíčku zmáčkněte a zarolujte. Vzniklé papiloty naskládejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 20 minut. Předvařené brambory můžete buď dopéct na pánvi s olejem, nebo je dát na plech k balíčkům masa a lehce pokapat olejem. Špenát opláchněte. Na pánvi nahřejte olej a orestujte pokrájené zelené části cibulek. Pak přidejte špenát, osolte, opepřete a asi minutu opékejte. Špenát a brambory rozdělte na nahřáté talíře, přidejte překrojená kuřecí prsíčka již bez pečicího papíru a ozdobte cibulkami a poté přelijte výpekem.