Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí ražniči

fotka Kuřecí ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kuřecí ražniči:

100 g anglické slaniny  | 2 ks kuřecích prsou  | 2 ks cibule  |  grilovací koření  |  sojová omáčka  |  olej  |  koření na pečené kuře

Postup přípravy receptu Kuřecí ražniči:


Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na větší kostky.

Připravíme si marinádu z oleje, grilovacího koření, koření na pečené kuře a sójové omáčky. Do této marinády dáme nakrájené kuřecí maso a necháme v ledničce alespoň půl hodiny.

Mezitím si očistíme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Plátky anglické slaniny rozkrojíme na menší části (můžeme použít i slaninu vcelku, tu nakrájíme na kostky).

Do zapékací mísy nebo pekáčku nalijeme olej. Na špejle střídavě napichujeme maso, cibuli a slaninu. Takto připravené špízy narovnáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě zhruba 60 minut. Špízy během pečení podléváme vodou, aby nebylo maso vysušené.

Kuřecí ražniči podáváme s chlebem, vhodnou přílohou jsou také hranolky nebo brambory.


Fotky receptu Kuřecí ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !