Postup přípravy receptu Kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou:
Plátky kuřecího masa opláchneme a osušíme. Po obou stranách osolíme a pokapeme citronovou štávou. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a kuřecí plátky na něm při střední teplotě po každé straně asi 5 minut opékáme dozlatova. Mezitím oloupeme okurku, podélně ji rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Dáme ji do misky a prolisujeme k ní česnek. Petrželku a kopr opláchneme, osušíme a nakrájíme najemno. Obě bylinky přidáme k okurce a česneku a zamícháme. Přidáme jogurt, mléko a znovu vše promícháme. Nakonec osolíme a opepříme. Opečené plátky masa dáme na talíře a přelijeme jogurtovo-bylinkovou omáčkou.
Fotky receptu Kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!