Vložil: | Marci7 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí řízky na bílém víně:
400 gramů kuřecích prsou
| 1 lžička steakového koření
| 3 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 200 ml bílého vína
| 100 gramů anglické slaniny
| 120 gramů žampionů
| 120 gramů zelených fazolek/mražených/
| špetka tymiánu
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Kuřecí řízky na bílém víně:
Kuřecí plátky zlehka naklepeme a posypeme steakovým kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a maso z obou stran opečeme dozlatova. Pak plátky vyndáme a do pánve po mase dáme nadrobno nakrájenou slaninu, žampiony a rozmražené fazolky. Krátce orestujeme. Pak vše zalijeme bílým vínem, přidáme koření, opečené maso a dusíme asi 10 minut.
Fotky receptu Kuřecí řízky na bílém víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!