Postup přípravy receptu Kuřecí řízky s bramborovou kaší:
1. Brambory, česnek a šafrán dáme do hrnce, přilijeme vývar a přivedeme k varu. Hrnec přikryjeme pokličkou a brambory zvolna vaříme 20 min. doměkka.
2. Kuřecí řízky potřeme po obou stranách polovinou olivového oleje a citronovou šťávou. Posypeme tymiánem, koriandrem a drceným koriandrem. Rozehřejeme grilovaní pánev a kuřecí řízky na ní opékáme na středním ohni 5 min. na každé straně. Také je možné kuřecí řízky opékat pod předehřátým grilem 5 min. na každé straně.
3. Brambory s česnekem a šafránem scedíme a vrátíme do hrnce. Přidáme zbývající olivový olej a mléko, podle chuti osolíme a opepříme a vymícháme dohladka. Bramborovou kaši rozdělíme na talíře, navrch dáme kuřecí řízek, ozdobíme snítkami tymiánu a podáváme.
Fotky receptu Kuřecí řízky s bramborovou kaší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!