Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí řízky s mangem a papájou

fotka Kuřecí řízky s mangem a papájou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky s mangem a papájou :

500 g brambor  |  sůl  |  kayenský pepř  | 4 lžíce olivového oleje  | 2 manga  | 2 papáje  | 2 stroužky česnek  | 2 lžíce nasekaného koriandru  |  šťáva a kůra z 1 limetky  | 3 lžíce bílého balzámového octa  | 4 kuřecí prsní řízky  |  mletý pepř  | u

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky s mangem a papájou :

Troubu předehřejeme na 250°C. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a smícháme se solí, kayenským pepřem a 2 lžícemi olivového oleje. Pak je rozprostřeme na plech a pečeme asi 20 minut. Manga a papáje oloupeme, vyjmeme pecky a dužinu pokrájíme na kostky. Česnek posekáme a vmícháme do ovoce. Vše smícháme s koriandrem, limetovou šťávou, kůrou a balzámovým octem. Necháme aspoň 10 minut marinovat. Kuřecí řízky osolíme a opepříme a opékáme asi 5 minut na 2 lžícící oleje. Rozdělíme na talíře a obložíme ovocným salátem a pečenými bramborami.


Fotky receptu Kuřecí řízky s mangem a papájou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky s mangem a papájou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !