Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí řízky se špenátovou náplní

fotka Kuřecí řízky se špenátovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky se špenátovou náplní:

4 ks kuřecích řízků  | 1 ks mraženého špenátu  |  česnek  | 150 g anglické slaniny  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky se špenátovou náplní:

Kuřecí řízky opláchneme studenou vodou, necháme okapat a osušíme. Po délce nařízneme ostrým nožem "kapsu" - nesmíme doříznout na druhou stranu. Necháme rozmrazit špenát, dusíme ho 5 minut na jedné lžíci rozpuštěného másla. Osolíme jej, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem. K dušenému špenátu přimícháme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, směs naplníme do proříznutých kapes a uzavřeme je párátky. Takto připravené řízky obalíme ve hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Osmažíme je po obou stranách na rozpáleném oleji (nebo ve fritovacím hrnci). Podáváme s bramborem nebo s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Kuřecí řízky se špenátovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky se špenátovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !