Postup přípravy receptu Kuřecí salát s růžičkovou kapustou:
Růžičkovou kapustu obereme, očistíme, růžičky omyjeme a 2 minuty povaříme v osolené vodě. Scedíme, propláchneme ledovou vodou a necháme dobře okapat. Kuřecí prsíčka omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Pak opékáme v rozehřátém oleji po každé straně asi 5 minut.
Šalotky oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Ze soli, pepře, octa a ořechového oleje připravíme zálivku a vmícháme ji do kapustiček a šalotky. Rajčata omyjeme, rozčtvrtíme a s kapustičkami rozdělíme na talíře. Posypeme nahrubo posekanými jádry vlašských ořechů, kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a upravíme na salát. Ten můžeme posypat petrželovou natí a podáváme s pečivem.