Postup přípravy receptu Kuřecí salát v česnekové marinádě:
Kuře uvaříme spolu s pokrájenou zeleninou, solí a kořením doměkka. Po vychladnutí ho zbavíme kůže, kostí a pokrájíme. Dno nádoby, ve které budeme salát marinovat, vymastíme olej, vložíme asi 1/3 kuřecího masa, poklademe částí šalvěje a česneku, osolíme a opepříme. Pokropíme několika lžícemi oleje a stejným způsobem vytvoříme další dvě vrstvy. Nádobu zakryjeme folií a necháme v lednici 1 až 3 dny marinovat. Podáváme s pokrájeným ledovým salátem nebo směsí hlávkových salátů pokapaných olejem z marinády, můžeme dokořenit čerstvě mletým pepřem a mořskou solí.
<br><br>
Zdroj: <a href="http://www.ceskatelevize.cz/program/samadoma/aktualne/" target="_blank" onClick="javascript:urchinTracker('/outgoing/ceskatelevize_cz');"><FONT color="#CC0099">Sama doma</FONT></a>