Vložil: | Frubling |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí šleh po moravsku:
600 g kuřecích prsíček
| sůl, pepř
| 3 feferonky
| 150 g sterilovaných kapií
| 1 dcl červeného vína
| 4 lžíce kečupu
| 2 lžíce ostřejší hořčice
Postup přípravy receptu Kuřecí šleh po moravsku:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji prudčeji opečeme. Přidáme na kostičky nebo nudličky nakrájenou cibuli, hrubě nasekaný česnek a feferonky. Pak orestujeme a vložíme nakrájené kapie. Vše zalijeme červeným vínem, ve kterém jsme však nejprve rozmíchali kečup a hořčici. Potom chvíli dusíme. Přílohou může být rýže, bramobry nebo hranolky.
Fotky receptu Kuřecí šleh po moravsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!