Postup přípravy receptu Kuřecí směs indie:
Kuřecí maso nakrájíme a dáme na rozpálený olej, zmírníme a pod pokličkou necháme "zbělet", občas promícháme, přidáme jablko (oloupané, bez jadřince, drobně nakrájené), promícháme a dusíme asi 5-10 minut. Občas promícháme,potom přidáme kari, asi tak 2 vrchovaté lžičky, měl by být povrch masa poprášen, prostě kari podle chuti, promícháme a zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku (cca 2 vrchovaté lžíce). Mícháme do zhoustnutí, poté osolíme. Nebojte se osolit trochu více, při malém množství soli je chuť málo výrazná.
Místo klasické šlehačky, která má moc % tuku, lze použít i 12%. Pokud se Vám bude zdát šlehačka po přidání mouky moc hustá, lze zředit mlékem.
Příloha: krokety, hranolky, americké brambory, ale i pečivo, např. celozrnné rohlíky.