4 kuřecí řízky
| 1 plechovka žampionů v nálevu
| 2 cibule
| podle chuti česnek
| trochu paprika červená sterilizovaná
| 1 vejce
| olej
| sůl
| pepř
| kari
| worcestrová omáčka
| trochu kečupu
Postup přípravy receptu Kuřecí směs Veverka :
Na rozpáleném oleji prudce osmahneme na malé kousky nakrájené kuřecí maso, které jsme před tím osolili, opepřili a zakápli worcestrovou omáčkou. Maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Jen zpěníme a přidáme prohřát nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, kapie. K prohřáté směsi přidáme kuřecí maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí. Podáváme nejlépe s hranolky.
Fotky receptu Kuřecí směs Veverka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!