Použité suroviny receptu Kuřecí steak se třemi druhy sýrů:
4 plátky kuřecích prsou
| 1 balení Hermelínu
| 150 g eidamu
| 100 g balkánu
| 1 lžíce oleje
| dle potřeby bazalka
| dle chuti kmín
Postup přípravy receptu Kuřecí steak se třemi druhy sýrů:
Rozehřejeme olej na pánvi. Pak přidáme naklepané kuřecí řízky okořeněné bazalkou a kmínem. Opečeme na obou stranách. Podlijeme menším množstvím vody a dusíme do měkka. Nakrájíme hermelín, nastrouháme cihlu a balkán. Když je maso měkké, poklademe hermelín, posypeme cihlou, necháme 3 minutky pod pokličkou roztavit a nakonec posypeme balkánem. Podáváme s rýží. Nejlepší je k tomu kari rýže.
Fotky receptu Kuřecí steak se třemi druhy sýrů:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!