2 pol.lžíce nakrájené čerstvé petrželky
| 1 špetka sušeného tymiánu
| 2 drcené stroužky česneku
| 4 ks kuřecí stehýnka nebo špalíčky
| trochu másla
| 1 ks malá najemno nakrájená cibule
| cca 400 g (plechovka)velkých fazolí
| 50 g stouhaného sýra Čedar
| pažitka nebo petrželka na zdobení
Postup přípravy receptu Kuřecí stehna:
Smíchejte petržel, tymián a česnek, osolte a opepřete. Uvolněte kůži na kuřeti a dejte bylinkovou směs mezi kůži a maso. Kuře osmahněte do zlatova ve velké pánvi cca 10 minut na každé straně,začněte kůží dolů. Mezitím v malé pánvi rozehřejte máslo a osmahněte cibulku doměkka. Přidejte fazole, prohřejte je a poté rozmačkejte mačkátkem na kaši. Vmíchejte čedar a ochuťte. Rozdělte kaši na dva talířky, přidejte Kuřecí stehna, ozdobte pažitkou či petrželkou a podávejte.
Fotky receptu Kuřecí stehna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!