Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí stehna v brusinkové marinádě

fotka Kuřecí stehna v brusinkové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí stehna v brusinkové marinádě:

4 kuřecí stehna  | ½ malé sklenky sterilovaných brusinek  | 2 lžíce oleje  | dle chuti: Solčanka  | 1 lžička sójové omáčky  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Kuřecí stehna v brusinkové marinádě:

V misce smícháme brusinky, lžíci oleje, sójovou omáčku a Solčanku. Touto směsí důkladně potřeme posolená kuřecí stehna a necháme je několik hodin, klidně i přes noc, v ledničce. Pak je dáme péci do olejem vymazaného pekáčku a kolem rozsypeme najemno nakrájenou cibuli. Podlijeme malým množstvím vody (asi 50 ml) a dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C. Přikryté pečeme asi 45 minut, pak pekáč odkryjeme a pečeme dalších 10 minut. Podáváme s vařeným bramborem.



Fotky receptu Kuřecí stehna v brusinkové marinádě:

Kuřecí stehna v brusinkové marinádě
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Kuřecí stehna v brusinkové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles