Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou

fotka Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou:

8 kuřecích stehýnek  | 1 lžíce Ramy Culinesse  | 2 stroužky česneku  | 20 dkg Ramy Creme Bonjour  | 3 lžíce strouhanky  | 6 lžic nastrouhaného parmazánu  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou:

Na pánvi rozehřejeme Ramu Culinesse a opečeme česnek. Odstavíme a přidáme ostatní ingredience. Kůži na stehýnkách opatrně uvolníme prsty od masa a do kapsy naneseme lžičkou sýrovou nádivku. Rozložíme na pekáč, trochu posolíme (nádivka je již slaná!) mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů asi 45 min. Podáváme se zeleninovým salátem či jinou běžnou přílohou (rýže, brambory, pečivo). Vynikající jsou i studená. Pokud nemáte po ruce petrželku nebo česnek, lze je nahradit bylinkovým bujónem od Knorru (petržel, česnek).


Fotky receptu Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehýnka s parmazánovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !